Otvoritveni popust: -10% na vsa naročila!

Naročilo izdelka

Za naročilo izdelka izpolnite spodnji obrazec.

Kako poteka naročilo?

1. Oddate naročilo preko obrazca ali emaila.

2. Dogovorimo se za ceno, rok izdelave in ostale podrobnosti naročila.

3. Vnaprej poravnate 50% (ali po dogovoru) celotne cene izdelka.

4. Izdelava vaše umetnine. Med izdelavo vam pošiljam fotografije procesa izdelave.

5. Ko je izdelek končan, vam pošljem fotografijo. Ko izdelek odobrite, poravnate preostali znesek.

6. Izdelek vam pošljem na dom. Pri vas je v roku enega tedna.

Pogosta vprašanja

Za izdelavo portreta po naročilu je na voljo cenik na sledeči povezavi. Cena je nato odvisna od formata, podrobnosti, zahtevnosti in tehnike.

Ko izpolnete obrazec za naročilo portreta s tem hkrati pošljete povpraševanje za točno ceno vašega izdelka.
Naročilo oddate tako, da izpolnite obrazec za naročilo portreta ali mi pošljete email na naslov [email protected].

Opišite vse pomembne podrobnosti in vaše želje glede umetnine. Priložite tudi kvalitetne fotografije. Po želji lahko dodate še kratek opis subjekta, karkoli o njih samih in o njihovi osebnosti, kar bi mi pomagalo pri ustvarjanju.

Če imate še kakšna vprašanja ali še niste čisto prepričani glede formata, tehnike in kompozicije, vas vabim, da to omenite v sporočilu in skupaj bomo našli najboljšo rešitev.

Ko prejmem vaše sporočilo vam čimprej odgovorim in pošljem informacije o ceni. Ko se v celoti dogovorimo glede izdelka in ko se s ceno strinjate in poravnate prvi del plačila, se prične postopek izdelave vašega naročila.
Medtem, ko se dogovarjamo glede točne izvedbe naročila, se dogovorimo tudi za ceno.

Plačilo je možno preko bančnega nakazila na moj transakcijski račun.

Možno je tudi plačilo preko spletnih plačilnih portalov PayPal ali Stripe, kjer lahko plačilo takoj opravite s kreditno kartico. Če se odločite za to možnost vam pošljem povezavo, preko katere opravite plačilo.

Pri vseh storitvah je potrebno plačilo 50% avansa, za katerega vračilo denarja ni mogoče. Preostali znesek se plača po temu, ko potrdite ustreznost izdelka.
Pomembno je, da pošljete karseda kakovostne fotografije. Boljša kot je fotografija, lepši bo vaš portret. Zaželjeno je tudi, da pošljete več fotografij, nakar skupaj izberemo najbolj primerno.

V primeru, da želite na risbi oziroma sliki več oseb, je zaželjeno in priporočeno, da so vse osebe na isti fotografiji. V skrajnem primeru lahko združimo več različnih fotografij v eno risbo, če so fotografije primerne.
Z izdelavo pričnem takoj, ko prejmem prvi del plačila. Čas izdelave je odvisen od tehnike, fotografije ter formata.

Zelo se trudim, da so naročila pripravljena hitro, vendar vseeno izdelava ponavadi traja vsaj nekaj dni, ob bolj zahtevnih naročilih pa lahko traja tudi več tednov. Okviren čas izdelave vam bom podala že preden pričnem z delom, tako da boste vedno vedeli, kaj lahko pričakujete.

Če naročate izdelek za darilo je zaželjeno, da naročilo opravite vsaj 1 mesec preden potrebujete končni izdelek.

Med izdelavo vam bom večkrat poslala fotografije samega procesa izdelave. Tudi, ko končam, vam bom poslala fotografijo izdelka. Ko izdelek odobrite, ga bom v roku 3 delovnih dni predala dostavni službi, ki vam ga bo dostavila na dom.
Ko izdelek odobrite, ga bom v roku 3 delovnih dni predala dostavni službi, ki ga bo dostavila na vaš dom.

V povprečju bo vaša pošiljka po oddaji prispela k vam v roku 2-5 dni, izjemoma pa lahko traja tudi dlje.

Pošiljam preko Pošte Slovenije ali preko dostavne službe GLS. Za večja naročila lahko izdelek dostavimo tudi osebno.

Poštnina znotraj Slovenije znaša 5 EUR. V primeru, da želite, da vam izdelek tudi uokvirim, je poštnina dražja.

Zelo sem pozorna, da paket dobro zaščitim in zavarujem, da se med dostavo ne poškoduje. Paketu so priložene tudi informacije o nadaljnji oskrbi izdelka.
Vaše naročilo ne vsebuje okvirja, vendar vam, po dogovoru, lahko uredim tudi uokvirjanje. Uokvirjanje se plača dodatno, prav tako je v tem primeru dražja poštnina.

Za izboljšanje uporabniške izkušnje ter za analitiko spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem in z uporabo spletne strani se s tem strinjate.