Otvoritveni popust: -10% na vsa naročila!

Gloria Ribnikar Cimerman

O meni

Živijo! Sem Gloria, umetnica in oblikovalka.

S združujem dva kreativna poklica.

In ustvarjam edinstvene izdelke za moje stranke. Nasmeh zadovoljne stranke mi daje navdih za ustvarjanje novih in novih projektov.

Umetnost

Sem Gloria Ribnikar Cimerman, 23 letna strastna grafična oblikovalka in umetnica. Že od malih nog sem se navduševala nad risanjem in slikanjem, zato sem se tudi odločila, da svojo strast spremenim v kariero.

Moja največja strast je risanje z grafitom in ogljem. Obožujem kombinacijo teh dveh tehnik, saj mi grafit omogoča natančnost, oglje pa mi daje čisto črno barvo in bolj svobodno risanje po papirju. Zadnja leta pa veliko slikam tudi z oljnimi barvami. V svojih umetniških delih raziskujem realizem in človekovo lepoto. Uživam v raziskovanju novih idej in tehnik, s katerimi se na svoj način izražam.

Moj cilj je ustvariti umetniška dela, ki bodo vzbudila čustva in občudovanje pri občinstvu. Z veseljem se lotim vsakega projekta, ki mi prinese nove izzive in priložnosti za razvijanje mojega umetniškega izražanja.

Oblikovanje

Tudi oblikovanje je moja strast! Od otroštva sem vedno rada risala in ustvarjala. Zato sem se odločila, da svojo kreativnost pričnem izražati in razvijati tudi na področju oblikovanja. Diplomirala sem na Fakulteti za dizajn, smer Vizualne komunikacije.

Moja glavna ambicija je ustvarjanje brezčasnih in estetskih oblikovalskih rešitev. Obožujem retro estetiko, ki jih dodam moderni pridih, hkrati pa se z veseljem prilagajam željam naročnikov.
Več kot 10 let izkušenj z risanjem ✦

Nudim vam

Portret ene ali več oseb

Oljna slika ljudi/živali

Risani portret živali

5,0

based on Google Reviews

Mnenja zadovoljnih strank

YouTube

Z letom 2023 sem začela tudi snemati YouTube videe! Objavljam izobraževalne in zabavne vsebine, ki se navezujejo na umetnost in oblikovanje.

Gloriartsy

Instagram

Pogovorimo se

Imate kakšno vprašanje glede risbe oziroma slike po naročilu? Vas morda zanima nakup originalne umetnine?
Izpolnete lahko spodnji obrazec ali me kontaktirate direktno na [email protected]

Za izboljšanje uporabniške izkušnje ter za analitiko spletna stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem in z uporabo spletne strani se s tem strinjate.